✔️ Füred Erdei Vendégház

✔️ Füred Erdei Vendégház
✔️ Füred Erdei Vendégház

Erdei Vendégház Balatonfüred

8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor u. 13.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Füred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Olcsó Apartman Balatonfüreden akciós áron

A Füredi Vendégház a Balatontól 900 méterre, Balatonfüreden helyezkedik el. A Vendégház családias környezettel, kis erdővel és játszótérrel valamint kerti bográcsozóhellyel várja ide látogató vendégeit. A szálláshely kisállatokat is fogad.

Az Erdei Vendégház Balatonfüred összesen 7 darab nemdohányzó szobával rendelkezik, amelyekből 4 db kétágyas és 3 db háromágyas.
A szobák mindegyike kábel-TV-vel és saját, zuhanyzós fürdőszobával felszerelt. A Vendégházban egy közös konyha is található.

Előzetes egyeztetés után a közelben reggelizési lehetőség is rendelkezésre áll illetve a Füredi Vendégháztól 50 méterre található egy étterem is.

A Füredi Vendégház parkolója előzetes foglalást követően és felár ellenében áll rendelkezésre.
A Tagore sétány 850 méterre, Balatonfüred pályaudvara 700 méterre, az Annagora Aquapark pedig 1,7 km-re fekszik a Füred Erdei Vendégház épületétől.

A Vendégház társalgójában billiárd található, és lehetőség van a társalgóban különböző benti játékokra, mint kártya, sakk, társasjátékok, (saját, hozott játékokkal).

A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, de a Vendégház csak a helyet tudja biztosítani hozzá.
További olcsó szállás a Balatonnál: Olcsó balatoni wellness hotelek

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Füred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Kiváló szállás Balatonfüreden akciós áronFüred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Akciós szoba Balatonfüreden a Tagore Sétány közelébenFüred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Konyhás Apartman BalatonfüredenFüred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Fürdőszoba a Füred Erdei vendégházbanFüred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Olcsó szállás BalatonfüredenFüred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Családi bográcsozás a Balatonnál olcsó szállássalFüred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Családi nyaralás a Balatonnál akciós áronFüred Erdei Vendégház, Balatonfüred - Háromágyas szabad szoba a Balatonnál

Hotel:
✔️ Füred Erdei Vendégház


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.