✔️ Hotel Boglár ***

✔️ Hotel Boglár ***
✔️ Hotel Boglár ***

Hotel Boglár Balatonboglár, közvetlen vízparti hotel

8630 Balatonboglár - Balaton - Kodály Zoltán út 9-15. 
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Értesítjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda végleg bezárt!

Hotel Boglár
*** Balatonboglár - vízparti szálloda a Balatonnál - Télen is nyitvatartó szálloda Balatonbogláron

Balatonboglár a Balaton déli partján, Budapesttől 140 km-re fekszik. A 6200 lakosú város mára szinte egybeépült Balatonlellével és Fonyóddal. Balatonboglár a szőlő és bor nemzetközi városa, a Dél-Balatoni Borvidék központja. A központban álló katolikus templomot 1932-ben építették. A templom fölött magasodó Várdomb feketefenyővel beültetett természetvédelmi terület. A domb tetején áll a város jelképe, a gömbkilátó. A kilátóból csodálatos panoráma nyílik a tó nyugati medencéjére. A közeli szőlőskislaki kastélyban borászati múzeumot rendeztek be. A Platán strandon és a vörös kápolna előtti színpadon egész nyáron egymást váltják az események. A Révfülöp-Balatonboglár Balaton-átúszó verseny (július utolsó szombatján) több ezer embert megmozgató esemény. Augusztus 20-hoz kötődik a Boglári Szüreti Fesztivál többnapos rendezvénye.
A 3 csillagos Hotel Boglár Budapest felől a 7-es főúton haladva, a 139-es km jelzésnél lévő Balatonboglár táblánál jobbra, majd a vasúti síneken áthaladva, balra érhető el.

A három különálló épületből álló szálloda közvetlenül a Balaton partján, egy gondozott parkban található.

Az balatonboglári Hotel Boglár üdülőszálloda 64 db kétágyas szobával és 40 db apartmannal (2+2 ággyal) rendelkezik. Nemdohányzó vendégek részére 22 szoba áll rendelkezésre.
Minden szobában illetve apartmanban színes tv, telefon, saját fürdőszoba zuhanyzóval és terasz szolgálja a vendégek kényelmét.

A szálloda éttermében félpanziós és teljes panziós ellátás is igényelhető.

A 200 fő befogadására alkalmas konferenciateremben, és a 3 db 15 fős szekcióteremben különböző rendezvények, tárgyalások lebonyolítására nyílik lehetőség, amelyhez teljes körű színvonalas vendéglátást tudunk biztosítani.

Fakultatív programlehetőségek a Hotel Boglár Balatonboglári szállodában:

Konyakmeggy-gyár látogatás + kóstoló (Balatonlelle)
Borkóstoló programok a környéken
Lelle Express: városnézés Balatonbogláron és Balatonlellén keresztül kisvonattal
Kentaur Lovasfarm Balatonbogláron: lovasbemutató, show- műsor, borkóstolás)
Kirándulás a kehidakustányi élmény- és termálfürdőbe

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Hotel a Balaton Déli oldalán - Hotel Boglár BalatonboglárBalatonboglár, Hotel Boglár kétágyas szoba, hotel BoglárFürdőszoba a Hotel Boglárban Balatonbogláron - hotel BoglárBalatonboglári vízparti szálloda - Hotel Boglár, Balatoni hétvége a Boglári szállodábanOlcsó szállás a Balatonnál - Közvetlen Vízparti üdülőszálloda a Balatonnál, Balatoni hétvégeLocomotív Hotel - Üdülő hotel Balatonbogláron - Kiépitett vízparti szálloda Hotel BoglárHétvége a Balatonnál, Balatonboglári hétvége a Hotel Boglárban, kiváló konyhával rendelkező szállodaHotel Boglár - a háromcsillagos balatonboglári szálloda éttermeHotel Boglar Balatonboglár - az üdülőszálloda a Balatonnál korábban Lokomotiv Hotel néven üzemeltRomantikus hétvége Balatonbogláron a háromcsillagos Hotel Boglár szállodában

Hotel:
✔️ Hotel Boglár ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.