✔️ Hotel Gastland M0 Szigetszentmiklós ***

✔️ Hotel Gastland M0 Szigetszentmiklós ***
✔️ Hotel Gastland M0 Szigetszentmiklós ***

Olcsó szállás az M0 autópálya közelében

2311 Szigetszentmiklós - M0 circular road 19th km
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Hotel Gastland M0 - Szigetszentmiklós - Akciós Gastland M0 Hotel az M0 autópályánál Szigetszentmiklóson

A háromcsillagos szálloda Szigetszentmiklósnál, a Gastland M0 akciós áron várja kedves vendégeit. Számos erénye közül Budapesthez közeli fekvését és rendkívül jó megközelíthetőségét említenénk meg. Kellemesen tagolt belső tere kisebb - nagyobb családi ünnepségek, ebédek, vacsorák megfelelő helyszíne is lehet.

A vendégek számára teljes értékű kikapcsolódást biztosítunk, akár egy csésze kávéra, akár több napra térnek be hozzánk.

A szálloda 45 légkondicionált szobával és 3 turista szobával rendelkezik. A légkondicionált szobák mindegyike fürdőszobás, telefonnal, minibárral, széffel, műholdas TV-vel és Internet-csatlakozással ellátott. A turista szobák négy-, öt-, hat- ill. hétágyas szobák, fürdőszobával.

A Gastland M0 a 'la carte éttermében egyidejűleg 80 fő étkezésére van lehetőség. A hotelben ezen kívül egy 120 fő részére alkalmas gyorsétterem is működik, látványkonyhával. A gyorsétteremhez egy 40 fős terasz kapcsolódik.

Hotel Gasland M0 vendégeinek teljes értékű kikapcsolódását a szauna biztosítja, mely a szálloda földszintjén helyezkedik el.

Gépkocsival érkező vendégeink autóikat a szálloda őrzött parkolójában térítésmentesen helyezhetik el.

Konferenciaterem és rendezvényterem Szigetszentmiklóson:
A hotel kiválóan alkalmas vállalati rendezvények, meetingek, konferenciák, családi rendezvények , esküvők helyszínéül. A különböző rendezvények teljes körű megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

A Gastland M0 szállodában a fentieken túl kávézó, kerti grill és - a legkisebbek részére - játszótér is rendelkezésre áll.

A managment kezelésében lévő további szállodák Magyarországon:

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Hotel Gastland M0 Szigetszentmiklós*** akciós szobaárak3 csillagos hotel Szigetszentmiklóson - Gastland Hotel M0Hotel Gastland M0 AKCIÓS hotelszobája SzigetszentmiklósonGastland M0 Szigetszentmiklós olcsó szobája az autópályánálGastland Hotel M0*** Szigetszentmiklós magyaros éttermeGastland M0*** Szigetszentmiklós - kiváló gyorséttermeOlcsó 3 ágyas szoba Budapest közelében SzigetszentmiklósonHotel Gastland M0*** akciós szobák SzigetszentmiklósonGastland M0*** Hotel Szigetszentmiklós fürdőszobájaGastland Hotel*** M0 Szigetszentmiklóson jacuzzyval és szaunávalOlcsó konferenciaterem rendezvényterem Szigetszentmiklóson

Hotel:
✔️ Hotel Gastland M0 Szigetszentmiklós ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.