✔️ Gida Udvar Biatorbágy

✔️ Gida Udvar Biatorbágy
✔️ Gida Udvar Biatorbágy

Olcsó Gida Udvar szállás Biatorbágyon

2051 Biatorbágy Nagy út 50.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Gida Udvar Panzió - Wellness Panzió Biatorbágyon

Fürdő

A fürdővárosként elismert Budapest közelében, a régi fürdőkultúrát szeretné a tulajdonos újra méltó rangjára emelni itt, az alagsorban található római stílusban épített kétmedencés fürdőben, ahol úszásoktatást, fürdő partit is vállalunk. Az úszásra is alkalmas 25°C-ú medence hűsítő vizét kínálja a szaunából kijövő vendégeknek.

Udvar

A Gida-udvarnál már a portálkialakítás is belépésre hívogat. Mónika Szépségszalon, fodrászat, bronzárium kínálja nívós szolgáltatását. Beljebb lépve az átriumos udvarba jutunk, amely a létesítmény legfőbb élettere.

Panzió

A Gida-udvar emeletén található 2 apartman és 6 szoba, melyek összesen 18 főnek biztosítanak szállást.

Mindegyik szobában található fürdőszoba, WC, kábeltévé és internet. A panzió rendelkezik zárt parkolóval is.

Presszó

Az udvarból nyílik a Gida presszó, mely társasági életünk fontos helyszíne és egyben recepció is. Ez a dohányzó része az épületnek. Reggelente itt zajlik az ébredés egy kávé vagy capuccino mellet. A presszó kerthelysége tavasztól késő őszig várja a vendégeket.

Étterem

Az Őz Kft.által, családi formában működik a Gida-udvar 50 fős étterme. Igény szerint 150 főre bővíthető, családi események, születésnapi bulik, üzleti vacsorák, ebédek lebonyolítására alkalmas.

A ház különlegességei: fácán leves, ököruszály leves, Gida tál, szarvaspökölt, nyakas tál, Gida kocka

Megközelíthetőség

Biatorbágy Pest megye nyugati részén a Bécs-Budapest főközlekedési utak mellett fekszik. Az M1-es autópályán Bécs felől haladva a 21-es zsámbéki leágazásnál jobbra kanyarodva, egy rövid szakasz után az 1-es főközlekedési út keresztezése után balra, a festői szépségű halastó mellett kanyargó útra fordulnak, mely egyenesen elvezet a katolikus templomtól 200 méterre fekvő Gida-udvarhoz.

A Budapestről érkezőknek az M1-es úton M0-ás előtti budaparki leágazásnál kell az 1-es útra letérni, melyről az ipari vállalkozásokat elérve kell a körforgalomnál balra kanyarodni. A Viadukt alatt a falu főútján haladva, annak a végén tűnik fel a Metternich-kastély, ahol balra fordulva jutunk el úti célunkhoz, a Gida-udvarhoz.

wellness hétvége Budapest közeli  panzióban - Biatorbágyi Gida Panzió wellness medencéje Wellness Panzió Magyarországon - Kis családias Panzió Biatorbágyon - GIDA UDVAR

GIDA UDVAR - BIATORBÁGY - WELLNESS HÉTVÉGE BIATRBÁGYON

Olcsó panzió Biatorbágyon wellness medencével - Wellness Panzió Gida Udvar

OLCSÓ CSALÁDI PANZIÓ BIATORBÁGYON WELLNESS MEDENCÉVEL

 

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Gida Udvar panzió - Pension Gida Udvar BiatorbágyPension in Biatorbágy - Gida Udvar Pension - bathroomKonferenciaterem  Gida Udvar panzió - Panzió Gida UdvarGida Udvar Biatorbágy - double room pension in BiatorbagyÉtterem Biatorbágyon - Gida Udvar restaurantBiatorbágyi Gida Udvar restaurant - Peti itt dolgozik

Hotel:
✔️ Gida Udvar Biatorbágy


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.