✔️ Hotel Novotel Szeged ****

✔️ Hotel Novotel Szeged ****
✔️ Hotel Novotel Szeged ****

✔️ Hotel Novotel Szeged

6721 Szeged, Maros utca 1. 
NTAK regisztrációs szám: SZ19000815 - Hotel
Hotel E-mail


Kedves Vendégeink, ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a szálloda NEM foglalható oldalunkon !!

Hotel Novotel Szeged **** Akciós csomagok Hotel Novotel Szeged

A négycsillagos Hotel Novotel Szeged, Szeged legújabb és legelegánsabb szállodája nemcsak az üzletembereknek, hanem a turistáknak is kiváló szálláslehetőséget kínál a Tisza partján.
Novotel Szeged szálloda a határtól 30 km-re, Budapesttől kb. 170 km-re fekszik közvetlenül a Tisza folyó partján, 10 percnyi sétára a városközponttól.
Az elsősorban üzleti- és konferenciaturizmusra épülő szálloda minden közösségi tere, valamint 6 emelete 2021-ben teljesen megújult. Az első két emelet egyelőre a régi bútorzat meghagyásával szépült meg, de a jövőben a napjainkban megújuló újabb Novotel standardnak megfelelően kerül majd felújításra.

A Novotel Szeged 140 panorámás, minden Novotel standard kényelemmel felszerelt szobával várja a vendégeket 8 emeleten, köztük 6 lakosztály található (5 emelet Superior, 3 emelet standard).
Az egyéni vendégek a Superior szobákat tudják foglalni. A szobákból csodás kilátás nyílik a városra és a folyóra.

A szegedi Novotel Hotel éttereme széles választékot kínál nemcsak a magyaros, hanem a nemzetközi fogásokból is.
Az étterem és a különtermek is légkondicionáltak. 

A Hotel Novotel Szeged 5 különterme max. 330 fő befogadására alkalmas és ezzel egyedülálló lehetőséget kínál a régióban kongresszusok, szemináriumok, továbbképzések, bemutatók és családi rendezvények lebonyolítására. A Novotel Szeged három terme - Vedres, Tisza és Lechner - légkondícionált, természetes és mesterséges megvilágítással is rendelkezik, míg a Dankó és a Huszka tárgyalók csak mesterséges megvilágításúak

A Novotel Szeged szálloda max. 17 autó részére biztosít parkolóhelyet a garázsában.

Szegedi szabadidős programok és sportolási lehetőségek: vízisportok, vadászat, horgászás, lovaglás, tenisz, squash (Gellért Szabadidőközpontban) városnézés panorámabusszal, kirándulás az ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba, borkóstolás, hajókirándulás.

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Hotel Novotel Szeged 4* szálloda szép éttermeKonferenciaterem és rendezvényterem Szegeden a NovotelbenNovotel Szeged 4* étterem - Akciós szegedi wellness hotelElegáns szoba Szegeden a Novotel HotelbenNovotel Szeged - fürdőszoba - SzegedNovotel Szeged 4* drink bár - Akciós Novotel szálloda SzegedenNovotel Szeged terasza - 4* wellness szálloda a Tisza partonHotel Novotel Szeged 4* panorámás kilátással a TiszáraSzállás Szegeden a 4* Hotel Novotel Szeged szállodában akciós áronHotel Novotel Szeged - Superior szoba Szegeden 4* Novotel Hotel Szeged - Akciós szállás Szegeden a NovotelbenLakosztály nappalija a Novotel Szegedben

Hotel:
✔️ Hotel Novotel Szeged ****


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.