✔️ Hotel Platánus Budapest ***

✔️ Hotel Platánus Budapest ***
✔️ Hotel Platánus Budapest ***

✔️ Hotel Platánus Budapest

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44. 
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Hunguest Hotel Platánus *** - Budapest

A Hunguest Hotel Platánus, a magyar főváros legnagyobb parkja, a Népliget szomszédságában található. A háromcsillagos szálloda könnyen megközelíthető mind a belváros (M3 kék metró), mind pedig a Ferihegyi repülőtér irányából. Ideális elhelyezkedésének és kellemes kialakításának köszönhetően turisták és üzletemberek kedvelt szálláshelye.

A Platánus szálloda 125 légkondicionált, fürdőszobás szobájában és 3 apartmanjában színes TV és telefon is található. 4 új superior kétágyas szoba, és egy nászutasok számára ajánlott, emlékezetes élményt nyújtó apartman, saját jacuzzival színesíti a kínálatot.

Akadálymentesíthető közösségi terek, ajándékbolt, fitness centrum, fodrászat, WIFI internet hozzáférés, lobby bár és parkoló teszik teljessé a Platánus szálloda szolgáltatásait.

8 légkondicionált konferencia és szekcióterme (max. 200 fő) miatt a Hunguest Hotel Platánus Budapest egyik legkedveltebb rendezvényhelyszíne.

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Hotel Platanus Konferencia szoba - Hunguest hotel PlatanusPlatanus hotel Budapest - szoba - Hunguest hotel PlatanusBudapest Platanus hotel - restaurant - Budapest PlatanusOlcsó hotel Budapesten a Népliget buszpályaudvar közelében, Hotel Platánus a Könyves Kálmán körúton.Kondicióterem és fitness terem a Hunguest Hotel Platánusz szállodábanOlcsó és romantikus szálloda Budapesten a klinikákhoz közel a Könyves Kálmán körúton, Hunguest Hotel PlatánusSzép és tiszta szoba fürdőszobával olcsó áron a Hunguest Hotel Platánus szállodában a Népligetre néző panorámávalTátgyalóterem és konferenciaterem Budapesten olcsó és megfizethető áron a Hotel Platánusban

Hotel:
✔️ Hotel Platánus Budapest ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.