✔️ Hotel Regina ***

✔️ Hotel Regina ***
✔️ Hotel Regina ***

✔️ Hotel Regina

1223 Budapest, Művelődés u. 21-27.
NTAK regisztrációs szám: -
Hotel E-mail


Hotel Regina*** Budapest - Akiós szálloda Budatétény - Nagytétény

Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy a szálloda jelenleg nem foglalható oldalainkon. További akciós Szállodák Budapesten a 3 csillagos Hotel Luna Budapest , a 4 csillagos Hotel Mediterran Budapest és a Wellness Hotel Rubin Budapest.

A 3 csillagos Hotel Regina szálloda Budapest déli részén, a budatétényi városrészben fekszik. A szállodát közel másfél hektáros park övezi, amelyhez őrzött gépkocsiparkoló és teniszpálya tartozik. Tájolása kiváló (dél-délkeleti dombokkal), klímája a zöldövezetekre jellemzően kellemes, amit tovább javít a Duna közelsége. XXII kerületi olcsó szálloda.

A városrész infrastrukturális és kulturális környezetéhez tartozik a közelben található Campona bevásárlóközpont, ahol üzletek, önkiszolgáló éttermek, megaplex mozi, bowling pálya, és az Európában egyedülálló Tropicarium és Óceanárium üzemelnek. Említést érdemel még a Budafoki vendéglátóhelyek sora is. (Pl. Borkatakomba).

A Hotel Regina megközelítése járművel minden irányból könnyű és gyors.

Autóval

A Hotel Regina az M0 körgyűrű közvetlen közelében a 6-os és a 70-es főútvonalak között található a Nagytétényi út mellett.

Tömegközlekedéssel

A városközponttól egy átszállással 5-8 perc gyakorisággal közlekedő autóbuszokkal lehet utazni. A Móricz Zs. körtérről a fekete 3-as busszal, a Kosztolányi D. térről a 14, 114-es buszokkal közelíthető meg. A legközelebbi megállótól (Lépcsős utca) kb. 3 perces gyaloglási idő szükséges.

A Hotel Regina 64 szobával rendelkezik. Valamennyi szobának saját zuhanyozója és toalettje van. A szobák színvonalát kábelcsatornás színes tv emeli.

Egyéni és csoporttal érkező vendégeinknek teljes ellátást tudunk biztosítani éttermünkben, ami mellett drinkbár is működik.

Konferenciák és ülések szervezésére alkalmas - a legmodernebb fény- és hangtechnikával felszerelt - 280 fős nagytermünk mellett kisebb protokoll termek és előadótermek is találhatóak az épületben.

Szállodai szolgáltatások Csoportos foglalás hotel video Árinformáció Lemondási feltételek

Olcsó konferencia terem Budapesten - Budapesti tárgyalások helyszine a Regina szállodábanHotel Regina kertje a Budán a XXII - kerületben - Olcsó szálloda BudánRegina hotel előtere Budapesten a Campona Bevásárlóközpont közelébenHotel Regina étterme - 1400 ft /fő reggeli - Olcsó szálloda BudapestenSzabad kétágyas szoba Budapesten - Olcsó kétágyas hotelszoba BudapestenHotelszoba Budán a XXII. kerületben - Olcsó szállodai szoba Budapesten

Hotel:
✔️ Hotel Regina ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.